Πρόσκληση προς τους φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για υποβολή προτάσεων για τα posters του Διεθνούς Συνεδρίου της IFLA 2019!

ΙFLA Poster Sessions

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές,

Συμμετέχετε σε ένα ενδιαφέρον έργο, νέα υπηρεσία ή εφαρμογή της τεχνολογίας;

Η εργασία σας αντιπροσωπεύει σημαντική αλλαγή ή αντίκτυπο στους χρήστες σας και συμβάλλει έτσι στην επίτευξη του Στόχου Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών;

Θα θέλατε να μοιραστείτε, να συζητήσετε και να επικοινωνήσετε με άλλους για την εργασία σας; Γιατί να μην παρουσιάσετε αυτό που κάνετε στις συνεδρίες IFLA Poster;

Ανταποκρινόμενοι στη σχετική πρόσκληση του επερχόμενου 85ου Διεθνούς Συνεδρίου της IFLA που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 24-30 Αυγούστου 2019, καλείστε να υποβάλετε τις δικές σας προτάσεις για posters.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων για poster είναι η 1η Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τη θεματολογία των posters, το format παρουσίασής τους, την υποβολή της αίτησης, τις σημαντικές ημερομηνίες, προθεσμίες κ.ά.στη διεύθυνση:

https://2019.ifla.org/conference-programme/poster-sessions/?cn-reloaded=1,

Τι είναι το Διεθνές Συνέδριο της IFLA

Το Διεθνές Συνέδριο Βιβλιοθηκών και Πληροφοριών IFLA (IFLA WLIC) είναι η διεθνής επαγγελματική και εμπορική εκδήλωση για τον τομέα των βιβλιοθηκών και των υπηρεσιών πληροφόρησης.

Συγκεντρώνει πάνω από 3.500 συμμετέχοντες από περισσότερες από 120 χώρες, προσφέρει επίσης μια διεθνή εμπορική έκθεση με πάνω από 80 εκθέτες και μια έκθεση περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων. Η συνδυασμένη αγοραστική δύναμη όλων των αντιπροσώπων έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία του οικοδεσπότη και μπορεί να εκτιμηθεί σε περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Διεθνές Συνέδριο της IFLA αποτελεί μια ευκαιρία για τη χώρα υποδοχής να παρουσιάσει το καθεστώς των βιβλιοθηκών και της επιστήμης των πληροφοριών στη χώρα και την περιφέρειά τους, καθώς και να έρθει σε επαφή με την επαγγελματική εμπειρία, τη διεθνή βιβλιοθηκονομία και τις διεθνείς σχέσεις.

Αξιοποιήστε λοιπόν την ευκαιρία και στείλτε τις δικές σας προτάσεις για posters!

 

Total Page Visits: 1234 - Today Page Visits: 2